bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В urban space 500 відбулася лекція про комунікацію соцпроєктів
25.12.2020

Кейс SEA SHEPHERD: RESIZE MY HOME

Проблема: поневолення дельфінів. Дельфінарії чи басейни, де їх утримують, є неприроднім і дуже складним середовищем для їхнього існування.

Ідея: Resize My Home  це інноваційна кампанія, що підвищує обізнаність про життя дельфінів. Сайт із підтримкою WebGL дозволяє грати з 3D-анімованими дельфінами, які плавають у веб-браузері. Коли ми зменшуємо їхній майданчик, змінюючи розмір вікна веб-переглядача, то дізнаємося про руйнівні наслідки полону для дельфінів. Дивіться кейс

 

Кейс TBWA/Helsinki. Social distancing plushies

Проблема: Нещодавно влада Фінляндії сповістила про те, що друга хвиля коронавірусу офіційно досягла південної Фінляндії, а саме регіону Уусімаа. У регіоні ввели суворіші обмеження, включаючи носіння масок і соціальну дистанцію. Також, у разі неефективності цих обмежень, влада обіцяла ввести суворіші правила на різдвяні свята.

Ідея: Група HOK-Elanto, що керує гіпермаркетами Prisma у Південній Фінляндії, вирішила показати, що соціальна дистанція може бути позитивною. Разом із постачальником автобусних послуг Savonlinja креативники посадили плюшевих попутників в автобуси. Іграшки постійно оброблялися і після поїздок в автобусах їх передали у дитячу лікарню Гельсінкі. Дивіться відео

 

Кейс BAD NEWS ABOUT THE GENDER PAY GAP

Проблема: AAUW (Американська асоціація університетських жінок) вразила приголомшливою статистикою: жінка заробляє 79 центів за кожен долар, який заробляє чоловік. Але це лише в Америці, в окремих країнах статистика може бути ще гіршою.

Ідея: Це означає, що жінка повинна працювати довше, щоб зробити те саме, що і її колеги-чоловіки. Ось який іронічний вигляд це може мати.

Більше кейсів дивіться тут, читайте про соцрекламу тут.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.