bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Миколаївське відділення АМУ провело консультацію щодо організації роботи Новобузької громади
09.12.2020

 Експерти Миколаївського регіонального відділення Асоціації міст України провели консультацію з Новобузьким міським головою Максимом Лагодієнком.  

Зустріч провели в рамках проєкту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» ПУЛЬС, що реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID

Новобузька громада - досвідчений член Асоціації міст. З головою громади ми насамперед обговорили правильність оформлення рішень щодо призначення старост, специфіку реорганізації структури виконавчого апарату, а також налагодження роботи відповідно до закону 1009 (ЗП №3651) щодо реорганізації органів місцевого самоврядування та місцевих державних адміністрацій у зв’язку зі зміною адмінтерустрою України. Окреме питання - завершення бюджетного року, формування бюджету на 2021 рік, програма соціально-економічного розвитку. Всі рішення новообраної міської ради мають бути виважені, якісно підготовлені, та ефективно реалізовані в подальшому”, - зазначають у Миколаївському РВ АМУ.   

Нагадаємо, що до складу Новобузької територіальної громади входять Новобузька, Новомихайлівська, Розанівська місцеві ради.

 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.