bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Запоріжжі дорослих вчили безпечному працевлаштуванню
02.12.2020

Протягом літа-осені 2020 року в Запорізькій області відбувався особливий освітньо-практичний проект з попередження та протидії торгівлі людьми. Його учасниками стали представники та представниці майже півсотні ОТГ Запорізької області як з числа великих міст, так і малих сіл і селищ.

Через карантинні обмеження колективні й індивідуальні консультації, освітні тренінги, робочі зустрічі та вебінари відбувалися онлайн через платформу ZOOM, а отримані знання підкріплювались реальними наборами методичних матеріалів та “перевірялися” через тематичний онлайн-квест “Шукаєте роботу?”. Додатково, найактивніші учасники й учасниці проекту ”Підвищення рівня обізнаності вразливого дорослого населення щодо безпечної міграції та працевлаштування” отримали й брендовані флешки та ”повер-банки”.

- На жаль, таке ганебне явище як трудова експлуатація досі існує й ця тема особливо гостро стоїть в сучасній Україні, в тому числі, й через коронакризу - ділиться керівниця проекту Наталія Заїкіна, - при цьому, на превеликий жаль, постраждати можуть абсолютно всі, незалежно від статусу та рівня освіти.

Всього, ж, у проекті взяли участь майже півтисячі учасників й учасниць різного віку та статі, а також було підготовлено 56 профільних тренерів з безпечної міграції, серед яких 35 фахівців центрів зайнятості та 21 представник/ця центрів надання соціальних послуг, центрів соціальних служб, фахівців з соціальної роботи різних ОТГ Запорізької області.

Реалізувала проект «Підвищення обізнаності вразливого дорослого населення Запорізькій області щодо безпечної міграції та працевлаштування» Громадська правозахисна організація “Егіда-Запоріжжя” за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Украні (IOM Ukraine) та за фінансування Міністерства закордонних справ Королівства Норвегії й Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.