bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підсумки тренінгів серед молоді Луганської області
27.10.2020

28-30 вересня 2020 року в містах Золоте, Лисичанськ та смт. Комишуваха Луганської області в рамках проєкту «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької та Луганської областей» відбулися тренінги для учнів старших класів Золотівської багатопрофільної гімназії, Комишуваського навчально-виховного комплексу та студентів Вищого професійного училища № 94 м. Лисичанськ.

ГО «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» організувала та провела одноденні тренінги за такими напрямками:

  • «Професійна орієнтація, вибір професії» у м. Золотому та смт. Комишуваха;
  • «Успішне працевлаштування» у м. Лисичанськ.

На тренінгах старшокласники та студенти мали змогу пройти професійну орієнтацію: ознайомитися з можливостями сучасного ринку праці, плюсами та мінусами найманої праці як альтернативи започаткуванню власної справи, стратегією пошуку та отримання роботи, складанням резюме, опануванням процесу просування власного портфоліо та ін.

В легкій та зрозумілій формі учасникам тренінгу було запропоновано за допомогою ділових ігор та психологічних тестів розкрити особистий професійний потенціал; визначити професійні нахили, типи особистості та темпераменту; скласти кар’єрний план та професіограму; студенти і старшокласники почули про навчання в Україні та за кордоном, тенденції на сучасному ринку праці, стратегії пошуку роботи, фрілансу та IT індустрії.

Слід зазначити, що тренінг відвідали студенти та учні, які вже мають досвід працевлаштування і навіть намагаються самостійно робити перші кроки у бізнесі. Так, наприклад,  деякі студенти вже працюють за фахом:перукарями, електриками та слюсарями-сантехніками.

 

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю  ГО «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.