bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У містах запорізької області проходять заходи з політичного фактчекінгу
20.10.2020

Метою проекту э активне залучення молоді до волевиявлення на місцевих виборах. 

Компанія GlobalOffice надала фінансування ГО “Платформа Суспільної Взаємодії” на втілення креативного проєкту, який заохотить українську молодь взяти участь у місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

Проєкт покликаний нагадати молоді, що саме усвідомлені рішення виборців визначають якість і швидкість розвитку українських міст, селищ, громад кожні 5 років - тому критично важливо реалізовувати власне право на волевиявлення.

Проект “виборчий фактчекінг для молоді малих та середніх міст Запорізької області”, який реалізує ГО “Платформа Суспільної Взаємодії”, охопить три міста Запорізької області: Бердянськ, Молочанськ та Токмак. 

У рамках проекту передбачається проведення тренінгів та інтерактивних ігор-вікторин. Тематика дуже актуальна. Так, наприклад, один з тренінгів буде присвячений партійним фінансам, інший буде проводитися за методикою “Не вір - перевір!”.

Заняття будуть проводитися напередодні виборів, щоб надати молоді навички критичного сприйняття інформації. Це ті навички, яуі їм необхідні для виявлення та протистояння дезінформації, пропаганди та інших форм маніпуляцій, а сам проект є важливим для формування нових компетенцій, які так необхідні у турбулентному світі, в якому зарах перебуває наша країна.

Про дати та час проведення заходів можна дізнатися зі сторінки ГО “Платформа Суспільної Взаємодії” - https://www.facebook.com/ngopsv.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.