bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошені результати грантового конкурсу від Zagoriy Foundation
08.10.2020

Мета грантового конкурсу — підтримка проєктів, що сприятимуть розвитку культури благодійності в Україні, через впровадження та реалізацію навчальних програм, нових підходів та залучення людей до благодійності.


На конкурс було подано 104 заявки, 95 організацій зареєстрували проєкти. Бюджет кожного, за умовами конкурсу — до 300 000 грн.
7 жовтня благодійнийфонд оголосив 5 організацій-переможців грантового конкурсу.

Грант отримали такі проєкти: 

  • Анімований серіал про видатних меценатів України «Історія небайдужих» — ГО «Криголам»;

  • «Друзі Джерела» — БУ «Навчально-реабілітаційний центр «Джерело»;

  • «Благодійні послуги» — Спілка об’єднань громадян «Асоціація міжнародних та всеукраїнських громадських організацій «Дитина»;

  • 50 добрих справ — ГО «Київський Пласт»;

  • Трендсеттери української благодійності — ГО «Українська медійна ініціатива».

Проєкти переможців охоплюють різні сфери благодійності. Серед тем: розвиток культури меценацтва, розширення інклюзивного простору міста, залучення дітей до благодійності через гру та підвищення довіри до благодійності серед людей будь-якого віку.

Директорка Zagoriy Foundation Євгенія Мазуренко: «Ми вдячні всім організаціям, які подали на грантовий конкурс свої проєкти. Мета грантового конкурсу — показати, що майже кожен може долучатися до благодійності у зручній формі, бо благодійність це не тільки грошова допомога. Добрі вчинки об’єднують громаду заради вирішення спільних викликів. Впевнені, що ініціативи переможців здатні зробити якісний і кількісний внесок у розвиток культури благодійності в Україні». 


Довідка:
Благодійний фонд Zagoriy Foundationбув створений у 2015 році Глібом, Катериною та Володимиром Загоріями для реалізації благодійних проєктів. Zagoriy Foundation системно впроваджує накопичений поколіннями сім’ї Загорій досвід благодійництва. Пріоритетним напрямом діяльності фонду є розвиток культури благодійності в Україні. В цьому напрямі фонд впроваджує сталі проекти й окремі активності.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.