bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація посібника «Інструменти громадської участі в Україні»
24.09.2020

Посібник було розроблено в рамках проекту “До демократії через взаємодію”, який реалізовує ГО “Сумське громадське коло” за підтримки Національного фонду демократії.  

В посібнику розкриваються основні механізми та інструменти взаємодії із владою, правові засади та практичні кейси із застосування сучасних технологій у процесі взаємодії.

Ключова ідея - взаємодія - це завжди двосторонній процес між владою та громадою. На сьогоднійшній день з’являється все більше проактивного населення, яке хочу долучатись до прийняття різних управлінських рішень на рівні  на громад.  Це стимулює до створення матеріалів, що дзволять сприяти розвитку та підтримці демократичного суспільства.

Вебінар було проведено  в рамках проекту “Моніторинг політик кризового реагування на COVID-19 на регіональному та національному рівні силами громадянського суспільства”, що реалізовує Благодійна організація “Благодійний фонд “Стабілізейшен Суппорт Сервісез” за підтримки Чорноморського Трастового Фонду який є проектом Німецького фонду Маршала США.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.