bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Приречені не мовчати»: фільм Юрія Кочкарова про амбасадорок проєкту «Голос жінки має силу»
22.09.2020

Четвертий рік проєкту «Голос жінки має силу» добігає кінця. За чотири роки «Голос жінки» зміцнів, розширився і переріс у Національну програму з соціально-економічного захисту внутрішньо переміщених жінок, яка наразі працює в 10 регіонах України.

Кожного року в рамках цього проєкту, окрім традиційних заходів – тренінгів, круглих столів, масових акцій, ми готували низку соціально значущих міні-проєктів у рамках чинного проєкту. Доволі часто це бути ініціативи з мистецьким акцентом. Цього року раді презентувати фільм «Приречені не мовчати», присвячений одному з компонентів проєкту – роботі амбасадорок. Режисер роботи – Юрій Кочкаров.

Амбасадорки – це активні жінки, які розділяють цінності нашого проєкту, розуміють важливість миротворчих процесів у нашій державі, прагнуть розбудовувати свої громади. Це жінки, яким є що сказати, і вони не мовчать.

Запрошуємо переглянути фільм «Приречені не мовчати», який є у вільному доступі.

https://www.youtube.com/watch?v=CyPtJjvKqQ4

***

Мета проєкту «Голос жінки має силу» – побудова діалогу серед внутрішньо переміщених жінок, підвищення професіоналізму лідерок громадських організацій у таких сферах, як онлайн правозахист і блогерство. Ініціатор проєкту – громадська організація «Фундація прав людини».

Реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків (InstitutfürAuslandsbeziehungen) та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Контакти

  • www.uhrf.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.