bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Тернопільщині визначили перелік міст, в яких проведуть моніторинг антиковідних програм
10.09.2020

Регіональна координаторка Тернопільської області провела установчі збори з громадськими активістами та представниками ОТГ з метою вибору міст та ОТГ для участі у Проєкті. 

Нагадуємо, що метою проведення моніторингу є мобілізація громадських активістів і активісток для проведення всеукраїнського моніторингу регіональних та місцевих антикоронавірусних програм, а також розробка й презентація урядовцям рекомендацій щодо виходу з карантину, і на випадок нових хвиль COVID-19.

У Тернопільській області моніторинг буде проводитися в таких містах: Бучач, Заліщики, Монастириськ та у Тернопільській, Почаївській, Бережанській та Чортківській ОТГ.

Ми розуміємо, що криза ще не минула, і що існує високий ризик подальшого загострення епідемічної ситуації, тож вважаємо, що результати моніторингу та напрацьовані у співпраці рекомендації, дозволять більш ефективно реагувати на аналогічні виклики.

Якщо у Вас залишились питання щодо проведення моніторингу або Ви бажаєте долучитись, звертайтесь до Шкуратової Яни - координаторки у Тернопільській області.

Контакти: 096 685 59 97,

Ел. пошта: [email protected]

Проєкт реалізується БО БФ “Стабілізейшен Суппорт Сервісез”за підтримки Чорноморського Трастового Фонду (Black Sea Trust for Regional Cooperation), який є проєктом Німецького фонду Маршалла США (German Marshall Fund of the United States).

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.