bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Анонс блог-кафе «Акторська майстерність як інструмент сучасного блогера» (Чернігів)
07.09.2020

Запрошуємо вас на блог-кафе «Акторська майстерність як інструмент сучасного блогера» у місті Чернігові в рамках реалізації проєкту «Разом Ми - Сила або як стати блогером» у Чернігівській області, на якому будемо працювати над формуванням навичок акторської майстерності, розглянемо різні форми сучасного театрального мистецтва.  Також учасники матимуть змогу сформувати навички демонстрації різних емоцій, позування перед камерою, регуляції власного темпу і тембру голосу, а також самопрезентації для фоловерів у різних ролях.

Блог-кафе відбудеться 8 серпня о 14:30 на базі Національного університету «Чернігівська політехніка», у внутрішньому дворі.

Тренерка – Децюк Тетяна, амбасадорка проєкту «Разом Ми - Сила або як стати блогером» у Чернігівській області.

Впевнені, що проблеми, які будуть обговорюватися під час блог-кафе, будуть корисними для молодих блогерів і допоможуть їм підвищити якість власних блогів, зробити їх більш яскравими та емоційно забарвленими для того, щоб бути почутими.

Участь у заході  безкоштовна.

Що потрібно для участі:

  1. Готовність вести блог на соціальну тематику проєкту та бажання активно долучатися до проєктних заходів.
  2. Досвід громадської діяльності та бажання посилення лідерських навичок.
  3. Обов’язкова реєстрація учасників  за посиланням:

  https://forms.gle/4KyGGZrx3MDbjjPc8

Метою проєкту є:

  • налагодження діалогу серед громадських організацій з питань забезпечення правового захисту  та рівних прав молодих людей в суспільстві;
  • розширення можливостей молодих людей та посилення їхніх голосів на місцевому рівні, створення простору для повноправної участі молоді з усієї України у вирішенні питань, пов’язаних з захистом їхніх прав на національному рівні;
  • розвиток блогерства як інструмента впливу та каналу комунікації для цілей правозахисту та посилення плюралізму думок.

Проєкт реалізується НУ «Чернігівська політехніка» спільно з громадською організацією «Шлях у майбутнє» за підтримки Громадської організації «Фундація прав людини»,  Cultures Interactive e.V. (CI, Germany), The Anti-discrimination Education Society (TEA, Poland). Фінансування проєкту здійснюється коштами  Міністерства закордонних справ Федеративної республіки Німеччина.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.