bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Четверта річниця бюро правової допомоги
04.09.2020

З 1 вересня 2016 року по всій Україні з'явилося понад чотирьохсот  бюро правової допомоги , які діють як відокремлені структурні підрозділи місцевих центрів з надання БВПД. 

 Завдяки ним безоплатна правова допомога стала набагато ближчою до людей.

Бюро правової допомоги  – це  всеукраїнська мережа точок доступу  до безоплатної правової допомоги , активного поширення правової інформації та доступу до правових консультацій на рівні територіальних громад.

 Бюро правової допомоги надають всі види безоплатної правової допомоги тим , хто має на неї право за законом.  Зокрема , в бюро кожен може отримати первинну правову допомогу – правову інформацію та консультації, витяги з законодавства, роз'яснення з правових питань тощо, а також скористатися електронними сервісами Міністерства юстиції України.

Вразливі категорії громадян, визначені законом «Про безоплатну правову допомогу» мають доступ і до безоплатної вторинної правової допомоги – складання процесуальних документів та представництва їх інтересів у суді.

Лише за 2019 рік до Волноваського бюро надійшло 4770 звернень клієнтів. Здебільшого люди звертаються з приводу встановлення юридичних фактів, порушень їх прав з боку державних органів, із питаннями пов'язаними із сімейним та спадковим правом .

Дивлячись на те , скільки осіб звернулося  до бюро з проблемами правового характеру , а потім писали листи-подяки зі словами вдячності за гарний результат, за професійний рівень працівників бюро , а також за чуйне ставлення, хочеться привітати працівників бюро з їхніми досягненнями за їх ініціативність , бажання максимально допомогти кожному клієнту  та зусилля щодо забезпечення прав та свобод людини,адже це є основою для розвитку системи безоплатної правової допомоги та побажати залишатися взірцем  сумлінного служіння народу  України , здійснення надійного права захисту її громадян , сприяння підвищенню їх правосвідомості , згідно з Конституцією та Законами України.

За період існування бюро довели своєю роботою , що необхідні для суспільства.

Дізнатися адресу найближчого бюро правової допомоги можна, зателефонувавши до єдиного контакт-центру за номером 0 800 213 103.

Ми працюємо для Вас!

З повагою, начальник Волноваського бюро правової допомоги  Олена Сеніч.

Контакти

  • Волноваське бюро правової допомоги : м.Волноваха
  •  вул.Центральна
  • 43. (06244) 4-15-50

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.