bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Дніпропетровщині визначили перелік громад, в яких промоніторять антикоронавірусні програми
31.08.2020

Місцеві активісти/ки та представники/ці громадських організацій Дніпропетровщини провели установчі збори з метою вибору міст та ОТГ для участі у Проєкті “Моніторинг політик кризового реагування на COVID-19 на регіональному і національному рівні силами громадянського суспільства”.

Нагадуємо, що метою проведення моніторингу є мобілізація громадських активістів і активісток для проведення всеукраїнського моніторингу регіональних та місцевих антикоронавірусних програм, а також розробка й презентація урядовцям рекомендацій щодо виходу з карантину, і на випадок нових хвиль COVID-19.

У Дніпропетровській області моніторинг буде проводитися у Девладівській сільській ОТГ, Межівській селищній ОТГ, Першотравенській сільській ОТГ, Покровській міській ОТГ,  м. Дніпро, м. Кривий Ріг та м.Новомосковськ.

Якщо у вас залишилися питання щодо проведення моніторингу або ви бажаєте долучитися - звертайтеся до координаторки проєкту у Дніпропетровській області - Оксани Савицької, телефоном +38050-763-29-10 або електронною поштою   [email protected]

Проєкт реалізується БО БФ “Стабілізейшен Суппорт Сервісез”за підтримки Чорноморського Трастового Фонду (Black Sea Trust for Regional Cooperation), який є проєктом Німецького фонду Маршалла США (German Marshall Fund of the United States).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.