bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Дніпропетровщині стартувала робота щодо моніторингу політик кризового реагування на COVID-19
31.08.2020

На Дніпропетровщині стартувала робота над проєктом “Моніторинг політик кризового реагування на COVID-19 на регіональному і національному рівні силами громадянського суспільства”

Місцеві активісти/тки та громадські організації, в режимі он-лайн, взяли участь у вебінарі з методології моніторингу. Протягом вересня-жовтня планується виявити найкращі регіональні практики реагування на пандемію COVID-19, а також запропонувати шляхи покращення наявних місцевих політик у соціально-економічній сфері. Проєкт імплементується в 24-ох областях.

Ми розуміємо, що криза ще не минула, і що існує високий ризик подальшого загострення епідемічної ситуації, тож вважаємо, що результати моніторингу та напрацьовані у співпраці рекомендації дозволять більш ефективно реагувати на аналогічні виклики.

Якщо у вас залишилися питання щодо проведення моніторингу або ви бажаєте долучитися - звертайтеся до координаторки проєкту у Дніпропетровській області - Оксани Савицької, телефоном +38050-763-29-10 або електронною поштою  [email protected]

Проєкт реалізується БО БФ “Стабілізейшен Суппорт Сервісез”за підтримки Чорноморського Трастового Фонду (Black Sea Trust for Regional Cooperation), який є проєктом Німецького фонду Маршалла США (German Marshall Fund of the United States).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.