bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Збірка успішних ініціатив «Змінотворці в дії: кращі практики молодіжної участі»
31.08.2020

Проєкт «Посилення спроможностей молодих змінотворців» реалізовувався громадською організацією «Молоді Агенти Змін» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні з квітня 2019 по липень 2020 року. Метою проєкту було посилити роль молодих людей у процесах трансформації України та розвинути їх лідерські навички через підтримку реалізації місцевих ініціатив. Основні завдання проєкту були спрямовані на:
1) розвиток знань та навичок молоді, що необхідні їм задля участі в розвитку громади та прийнятті рішень шляхом проведення дводенних тренінгів;
2) посилення потенціалу та позитивного впливу місцевих молодіжних організацій;
3) підвищення поінформованості молоді щодо поточних реформ в України, заохочення творити локальні та глобальні позитивні зміни, долучаючи до цього все більше учасників шляхом проведення триденного Форуму змінотворців в Києві;
4) підтримку місцевих ініціатив, що спрямовані на активізацію громади та розвиток лідерських навичок молоді.

Всі учасники проєкту могли подати свої ініціативи на конкурс мікрогрантів, 10 з яких отримали  фінансування та менторську підтримку. Всі вони були спрямовані на згуртування та активізацію громади, розбудову діалогу, залучення молоді до суспільних процесів, пропагування активного способу життя.

Серед результатів проєкту: 2 новостворені молодіжні ради, 3 постійно функціонуючі дискусійні клуби, 5 форумів/академій/курсів з розвитку актуальних для молоді навичок, а також більше 250 нових учасників, понад 10000 переглядів наших новин у соціальних мережах, нові ініціативи учасників та підвищення їх активності на локальному, національному та міжнародному рівнях.

Контакти

  • +380958986296 Усик Віра віцепрезидентка ГО “Молоді Агенти Змін”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.