bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Чернігівській області реалізується міжнародний проєкт «Нові медіа»
03.08.2020

Протягом травня-жовтня 2020 року в Чернігівській області ГО «Центр гендерної освіти» спільно з НУ «Чернігівська політехніка» реалізується проєкт «Програма розширення прав та  можливостей для молодих журналістів «Нові Медіа» (NEW MEDIA)».

Проєкт “Нові медіа” реалізується в Україні, Молдові та Литві Фундацією прав людини в Україні у партнерстві з Вільнюським університетом та за підтримки Міністерства закордонних справ Литовської республіки.

Метою проєкту є підвищення фахового рівня молодих журналістів та блогерів України у царині розвитку громадського активізму, правозахисту, молодіжного лідерства. Учасники проєкту мають змогу долучитися до заходів у формі блог-кафе, тренінгів, шкіл відеоблогінгу, вебінарів. Тематика проєкту - від способів протидії фейкам до просування профілів у соціальних мережах, взаємодії зі ЗМІ, активізації молоді в політичних та цифрових технологіях.

Учасники проєкту - студенти, викладачі, громадські активісти, молодіжні працівники, представники органів місцевого самоврядування - брали участь у чотириденних школах-тренінгах з основ відеозйомки та відеоблогінгу, блог-кафе з питань політичного лідерства, екологічного активізму, соціального партнерства. За сприяння Фундації прав людини в Україні у патнерстві з НУ “Чернігівська політехніка”в рамках реалізації проєкту створено чернігівську блогосферу, де юні блогери мають змогу позмагатися у лідерстві ведення блогів, а також висвітлити свою діяльність та громадянську позицію.

Контакти

  • координаторка проєкту - Наталія Шакун
  • тел. (066) 9396119

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.