bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мешканці Підгорівської ОТГ отримали Статут громади
26.06.2020

12 червня 2020 року депутати Підгорівської сільської ради затвердили Статут територіальної громади. Нарешті мешканці мають регламентовані механізми демократії участі та можливість відпрацьовувати їх  на практиці! Експерти ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» спільно з Підгорівської сільської радою та активістами працювали на Статутом з 2019 року. А вже 19 червня проведено семінар в рамках Майстерні представництва та комунікації з владою в ОТГ з метою активізації та залучення молоді до вирішення місцевих справ.

          На заході експертка ГО Катерина Калинина розповіла про нові можливості для мешканців, зокрема створення молодіжної ради в ОТГ. Учасники обговорювали особливості створення  дорадчого органу, можливості впливу на прийняття рішень в громаді, про взаємодію з владою. Також акцентували важливість залучати у молодіжну раду працівників відділу освіти, молоді, культи з числа молоді. Саме ці представники зможуть налагодити міцну комунікацію між владою та консультативно-дорадчим органом. На заході були окреслені деякі потенційні конфліктні ситуації та ризики, які можуть викликати непорозуміння роботи з молоддю. Сподіваємось, що таки ініціативи стануть доброї  традицією в громаді!       

      Захід проведено ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проекту «Забезпечення ефективної комунікації в об’єднаних громадах Луганщини як основа їх сталого розвитку»за фінансової підтримки МФ «Відродження».

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.