bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійність подвійної сили. Як українці зібрали мільйон для онкохворих дітей, а допомогли на два
26.06.2020

23 червня 2020 року завершилася благодійна кампанія фонду «Таблеточки» зі збору коштів на лікування онкохворих дітей “Як я живу на твої гроші”. За один місяць, в період з 25 травня по 22 червня, українці зібрали 1 мільйон гривень. 

Фонд звернувся до українців через соціальні мережі, і більше 2,5 тисяч людей з різних регіонів зробили внески на лікування онкохворих дітей на сторінці lymon.tabletochki.org. Найменший внесок склав 6 гривень, найбільший - 35 тис. грн. За умовами кампанії, фонд Бориса Ложкіна подвоїв внесок кожного. 

Ці 2 мільйони гривень забезпечать 400 дітей з усіх наших підопічних відділень ліками на цілий місяць. Місяць батькам не потрібно буде хвилюватися, де взяти гроші на дорогі препарати. Тепер сотні дітей зможуть подвоїти свої шанси на перемогу над раком”, — сказала Ольга Кудіненко, засновниця фонду «Таблеточки».  “Ми дякуємо усім, хто допоміг, дякуємо нашому стратегічному партнеру — фонду Бориса Ложкіна, який подвоїв усі внески українців! А головне - дякуємо кожному, хто допоміг. Ця кампанія вкотре показала: ми, українці, вміємо об’єднуватися, щоб робити добрі справи”. 

Фонд Бориса Ложкіна не вперше передає кошти до фонду «Таблеточки». Раніше на допомогу онкохворим дітям Фонд перерахував 2 мільйони гривень. 

«Таблеточки» — благодійний фонд, який допомагає онкохворим дітям та їхнім сім’ям в Україні. Фонд працює в чотирьох напрямках: адресна допомога сім’ям, системна допомога українським дитячим онковідділенням, лобіювання прав пацієнтів та професійний розвиток медичного персоналу.  

За 9 років роботи фонду 4 500 онкохворих дітей отримали допомогу. 70% коштів за минулий рік фонду надійшло від фізичних осіб. 

 

Контакти

  • +38 068 357 89 29 Христина Селянська
  • менеджер по роботі з медіа та лідерами думок БФ ”Таблеточки”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.