bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вперше у Запоріжжі відкрився навчальний модуль «Лідерство для дівчат»
17.06.2020

Модуль «Лідерство для дівчат» проходить в межах програми «Ліга успіху», яку благодійний фонд «Імпульс.ЮА» впроваджує вже півтора роки. Учасницями цього модулю стали тридцять дівчат віком від 16 до 22 років. Значна частина із них із Запоріжжя та Запорізької області, але не тільки. До онлайн-курсу долучилися учасниці з різних куточків України: з Чернігова, Одеси, Краматорська, Черкас, Миколаєва та інших великих і маленьких населених пунктів нашої держави.

Впродовж шести днів на учасниць очікують лекції, тренінги, майстер-класи з різних тематик: щодо ролі жінки на різних етапах історії людства, з лідерства, гендерної рівності, захисту прав жінок, ораторської майстерності, проектного менеджменту та інших. В рамках модуля передбачена велика кількість практичних вправ, а також мотиваційні зустрічі із жінками, які вже досягли успіху у різних сферах діяльності – у громадській активності, мистецтві, освіті тощо.

Після завершення навчання кожна з учасниць модулю отримає відповідний сертифікат. Але найважливіше – це знання, навички і натхнення, які допоможуть дівчатам бути соціально активними, та докладати зусиль до позитивних змін у суспільстві.

Оскільки на участь у модулі подалася рекордна кількість бажаючих – на 30 місць було подано майже 150 заявок – організатори вирішили провести ще один подібний онлайн-курс, який стартуватиме 29 червня. За новинами і анонсами проекту можна слідкувати на інтернет-ресурсах фонду «Імпульс.ЮА» - на офіційному сайті http://impulsua.org/ та на сторінці у Фейсбук https://www.facebook.com/impulsua/.

Навчальний модуль «Лідерство для дівчат» проводить благодійний фонд «Імпульс.ЮА» в межах проекту «Ліга успіху»/«Розвиток громадської активності серед підлітків та молоді вразливих категорій», що здійснюється за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні

 

 

 

Контакти

  • http://impulsua.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.