bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Байєр» виділить 400 000 на соціальні проекти
05.06.2020

Компанія «Байєр» оголосила результати сьомого щорічного конкурсу програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього». На підтримку трьох соціальних проектів, які перемогли у конкурсі, компанія виділить понад 400 тисяч гривень. Ці проекти спрямовані на облаштування бібліотечних пунктів у 10 лікарнях, створення онлайн-курсу з правильного харчування та здорового способу життя для школярів, організацію 5 майстер-класів з аграрних навичок для родин, членами яких є діти та молодь з інвалідністю.

Переможці сьомого конкурсу програми «Україна – житниця майбутнього»:

  • Благодійна організація «Благодійний фонд «Харків з тобою»: проект передбачає надання 4 тисяч книжок та облаштування 10 бібліотечних пунктів у медичних закладах Харківщини для пацієнтів, які проходять тривале та виснажуюче лікування, з метою покращення їх емоційного та психологічного стану.
  • Громадська організація «Здоровбудь!»: проект передбачає створення онлайн-курсу з правильного харчування та здорового способу життя і проведення цього курсу для школярів 11 областей України.
  • Громадська організація «Асоціація захисту прав та допомоги людям з інвалідністю «Відкриті серця»: проект передбачає організацію 5 майстер-класів з навичок ведення тепличного господарства та розвитку сімейного бізнесу для залучення та психологічної підтримки родин Вінничини, членами яких є діти та молодь з інвалідністю.

Про програму соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього»
Програма соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього» була започаткована у 2013 році. Основна місія програми – поліпшення життя людей шляхом згуртування громад, підвищення громадської свідомості та соціальної активності для вирішення місцевих проблем. Переможцями конкурсу з 2013 по 2019 рік стали 21 соціальний проєкт для громад Вінницької, Волинської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Одеської, Рівненської, Сумської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської та Чернігівської областей.


Про «Байєр»
«Байєр» – це міжнародна компанія, що працює в сферах охорони здоров’я та сільського господарства. Продукти й послуги компанії спрямовані на благо людей і покращення якості їхнього життя. «Байєр» дотримується принципів сталого розвитку та є соціально та етично відповідальною компанією.

«Байєр» в Україні є частиною глобального концерну «Байєр АГ» (Bayer AG) із штаб-квартирою в Леверкузені (Німеччина). В Україні компанія розпочала роботу з 1992 року. Близько 700 професійних співробітників працюють для того, щоб представити інноваційні продукти та знання про них для українських споживачів. «Байєр» в Україні представлений такими напрямами: фармацевтичний підрозділ, підрозділ безрецептурних препаратів та аграрний підрозділ.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.