bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підприємців навчали секретам ораторської майстерності на онлайн-тренінгу
01.06.2020

Тренінг «Ефективна комунікація та ораторське мистецтво у бізнесі», який майстерно провела Олена Берещук, визнаний експерт з риторики, фахівець в області психології, фізіології мозку, педагогіки, доктор філософії (PhD), проходив у онлайн-форматі на платформі Zoom.

За два дні учасники опанували основні навички підготовки та проведення успішних публічних виступів, а також сформували основу для поліпшення взаємин з партнерами в професійному діловому спілкуванні.

Перший день був присвячений навчанню основам публічного виступу. Теоретичні знання підкріплювалися практичними завданнями, серед яких: практика побудови переконання, прийоми роботи з голосом, диханням, дикцією, прийоми утримання уваги аудиторії та практикум технік м’якої взаємодії в конфліктній бізнес-комунікації.

Другий день був насичений вправами опанування технік жорсткої комунікації, виконання завдань щодо перетворення атак в конструктив та ін.

Навчання було цікавим і практично-орієнтованим. Тренеру Олені Берещук вдалося включити в пізнавальну діяльність усіх присутніх, хоча формат проведення був для багатьох учасників новим і незвичним, як, наприклад, приходилося раптово реагувати на прийоми “чорної риторики” та пом’якшувати зворотній зв’язок у конфлікті.

Захід проводився Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Суми за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи ЄС #EU4Business.

#eu4business
#bscsumy

http://www.bisc.org.ua/

 

Контакти

  • https://www.fb.com/business.support.centre.sumy/ (050) 247 02 04
  • [email protected] #eu4business #bscsumу

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.