bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

7 найтиповіших помилок у залученні волонтерів (Відео)
12.05.2020

7 травня 2020 р. Ініціатива з розвитку якісного залучення Makitra поділилася з представниками 60-ти громадських та благодійних організацій найтиповішими помилками у залученні волонтерів.

Натхнення черпали з власного досвіду та індивідуальних консультацій, які ми проводимо для організацій на безоплатній основі.

Говорити про помилки завжди складно. Але усвідомлення помилок можуть вказати напрям, у якому краще рухатися. Уміти аналізувати, віднаходити “гріхи”, “баги”, “помилки”, уміти їх приймати і шукати як ефективніше налагодити процеси - один із важливих навиків тих, хто координує волонтерські програми.

Часто, в громадському секторі, ми недооцінюємо процеси і важливою цінністю для нас є швидкі результати. Але саме в процесах, які ми налаштовуємо і запускаємо, криється хитрий звір. Звір, який нас водить за носа і не дає досягати шалених результатів.

Вебінар, який уже у вільному доступі, дозволить вам усвідомити, які зміни у взаємодії з вашою волонтерською спільнотою потрібно втілити в життя. Зміни, які допоможуть вам вивести вашу волонтерську програму на новий більш якісний рівень. 

Ось тут можна переглянути вебінар: https://youtu.be/zuEjadlbrqI.

Надіслати заявку на отримання консультації можна за посиланням: https://bit.ly/2USX9wC.

Контакти

  • https://www.facebook.com/makitra.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.