bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прокачай свій екоактивізм разом з ЕПЛ!
14.04.2020

МБО «Екологія-Право-Людина» (ЕПЛ) у співпраці з Environmental Law Alliance Worldwide (ELAW) розпочинає новий проект «Посилення екологічної демократії в Україні» за фінансової підтримки United Nations Democracy Fund (UNDEF).

Проєкт покликаний підвищити спроможність громадськості брати участь у боротьбі за екологічну справедливість та триватиме впродовж 2-х років. З цією метою у рамках проекту буде створено три тематичні платформи по вирішенню проблем у сферах впливів на довкілля:

– війни,

– альтернативної енергетики,

– стійкого сільського господарства.

Учасниками цих заходів зможуть стати зацікавлені громадські організації та активісти!

Платформи працюватимуть на національному рівні, а їхні учасники зможуть взяти участь у тренінгах з інституційного розвитку та з 5 п’яти наскрізних питань:

1) участь громадськості у процесі прийняття екологічно важливих рішень,

2) процедура ОВД,

3) доступ до правосуддя з питань, що стосуються довкілля,

4) захист екозахисників,

5) гендер та довкілля.

Окрім того, проєкт передбачає публікацію дорожніх карт дій для екоактивістів, надання членам платформ консультацій національних та міжнародних експертів, участь у Школі екологічного активізму ЕПЛ, обмін досвідом, розробку та впровадження спільних дій щодо вирішення екологічних проблем.

Завдяки заходам проєкту, представники громадянського суспільства отримають нові знання щодо наявних демократичних інструментів захисту довкілля та екологічних прав, щодо способів вирішення екологічних проблем, а також буде підвищено екологічну свідомість населення.

Докладніше про різні етапи реалізацію проєкту ми повідомимо згодом! Наразі пильнуймо за своїм здоров’ям та дотримуймося правил карантину!

Контакти

  • (032) 225-76-82
  •  epl.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.