bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

9 квітня стануть відомі переможці національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019»
27.03.2020

Оргкомітет та експертна рада Національного конкурсу «Благодійна Україна» повідомляють про дату та схему оприлюднення результатів Національного конкурсу «Благодійна Україна-2019». 

У зв’язку із рішенням Кабінету Міністрів щодо запровадження  на всій території України режиму надзвичайної ситуації на 30 днів і продовження карантину до 24 квітня 2020 року, заборони проведення масових нами було прийнято рішення перенести оголошення результатів конкурсу в онлайн режимі. 9 квітня 2020 року о 15:00 на сайті конкурсу будуть оголошені по 3 лауреати (без зазначення місця) у 24-ох номінаціях. 

Через невеличкі відеопрезентації, які публікуватимуться на сайті конкурсу та на офіційних сторінках у Facebook протягом наступних трьох днів будуть оголошені переможці у кожній із номінацій.

Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» - унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра». Лауреати, які посядуть  друге та третє місце нагороджуються спеціальними дипломами.

Передача (відправлення) головної нагороди конкурсу «Ангела Добра» та дипломів переможців буде відбуватись після повного скасування карантину та відновлення роботи усіх задіяних учасників та підприємств. 

Звертаємо увагу, що до 3 квітня (включно) усі бажаючі можуть проголосувати за Народного благодійника (це спеціальна номінація конкурсу)  ДЕТАЛЬНІШЕ за ПОСИЛАННЯМ.

ГОЛОСУВАТИ за номінантів можливо за лінком: https://bit.ly/3cNDWDv

Окрім Національного конкурсу «Благодійна Україна-2019» у цьому  році заявки приймали на 11 регіональних конкурсів, а саме: Благодійна Львівщина, Благодійна Херсонщина, Благодійна Хмельниччина, Благодійна Одещина, Благодійна Вінниччина, Благодійна Донеччина, Благодійна Буковина, Благодійна Миколаївщина, Благодійна Київщина, Благодійна Полтавщина, Благодійне Запоріжжя.

Національна експертна рада продовжує опрацьовувати та оцінювати заявки, які надійшли на національний та регіональні конкурси, про результати оприлюднення чи проведення регіональних церемоній нагородження буде повідомлено окремо після остаточного завершення карантину. 

Ми закликаємо усіх вас дотримуватися правил гігієни, уникати сторонніх контактів та мінімізувати пересування населеним пунктом. Дотримуйтесь правил та рекомендацій, вказаних на сайті https://covid19.com.ua.

Зберігайте спокій, бережіть себе та своїх рідних!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.