bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Від сьогодні англійську мову можна вивчати безкоштовно цілими класами онлайн
25.03.2020

«Відсьогодні ми запустили «Lingva.Class» - нову можливість для всіх вчителів англійської мови проводити онлайн уроки цілими класами – повідомляє Виконавчий директор Асоціації інноваційної та цифрової освіти Марія Богуслав - це відбувається абсолютно безкоштовно на порталі Всеукраїнської платформи з вивчення англійської мови «Lingvа.Skills» (lingva.ua).

Спеціально для вчителів англійської мови створено Кабінет Викладача, який дозволяє вчителю:

• обирати з поміж 300 уроків і 15 000 фраз та задавати завдання в один клік,як всьому класу загалом, так і кожному учню за індивідуальною траєкторією;

• система надає можливість учням виконувати вправи на: аудіювання, закріплення граматичних форм, написання англійською мовою тощо і автоматично їх перевіряє;

• отримувати миттєвий результат по кожному виконаному учнем або класом завданню.

«Наразі онлайн платформою «Lingva.Skills» користується близько

1 000 навчальних закладів з усіх регіонів України, а загалом користувачами вже виконано понад 120 млн. вправ, згідно даних офіційної статистики порталу – говорить Марія Богуслав - у 2019 році ЄБРР включив «Lingva.Skills»до топ-10 соціальних стартапів Східної Європи».

 «Ми активно використовуємо Кабінет Викладача на «Lingva.Skills» для навчання цілих класів і отримуємо відмінний результат»–ділиться власним досвідом Заступник директора з навчально-виховної роботи з іноземних мов столичної школи «Кияночка» Ірина Філіпова.

«Всеукраїнська платформа з вивчення англійської мови «Lingvа.Skills» отримала позитивний висновок Робочої Групи фахівців-філологів провідних закладів вищої освіти країни: КНУ імені Тараса Шевченка і Київського національного лінгвістичного університету та офіційно схвалено Інститутом модернізації змісту освіти Міністерства освіти та науки України, щодо використання під час освітнього процесу у закладах середньої освіти» - повідомив автор «Lingva.Skills», відомий психолінгвіст та поліглот Віталій Зубков.

Щоб зареєструвати Кабінет Викладача, необхідно надіслати тільки заявку на e-mail: [email protected], тема листа:«підключення «Lingva.Class» і протягом короткого проміжку часу надійде детальна інструкція для користування.

Отже, кожен вчитель англійської мови в Україні вже може безкоштовно розпочати навчання будь-якої кількості класів та школярів.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.