bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українці вже виконали 120 млн. вправ з англійської мови
03.03.2020

Кожен громадянин України має можливість абсолютно безкоштовно розпочати навчання англійській мові на он-лайн платформі lingva.ua у будь-який час, знаходячись у будь-якому місці.

 «Останні роки українці масово вчать англійську мову і це стало вже трендом, – повідомляє відомий психолінгвіст та поліглот, заступник Голови Асоціації інноваційної та цифрової освіти, автор проєкту Lingva.Skills Віталій Зубков, - дуже приємно, що нам вдалось створити ефективну систему безкоштовного масового навчання англійської мови, у відповідності до міжнародних стандартів для всіх громадян України. На відміну від інших платформ онлайн навчання, наша платформа не пропонує звичайні лекції та тести, а занурює користувача в можливість засвоювати мову, як це роблять зазвичай носії мови. Ми пропонуємо людям цікаве та захоплююче змагання із самими собою під час всього процесу навчання. Аналогів даної системи немає в світі».

 Отже, кожен громадянин України має можливість абсолютно безкоштовно розпочати навчання англійській мові на он-лайн платформі lingva.ua у будь-який час, знаходячись у будь-якому місці.

 «Спочатку користувач проходить тест, який визначає рівень володіння англійською мовою і підказує індивідуально кожному користувачеві, які саме навички потрібно тренувати, – пояснює Віталій Зубков, – навчальний процес проходить цікаво, адже ми розробили гейміфікацію. Результатом навчання стане засвоєння та активне використання понад 15 000 фраз та 300 граматичних конструкцій! Цього достатньо для розуміння та висловлення будь-якої думки англійською мовою».

 Недарма цей проект вже отримав багато різних нагород та публічних визнань, а у липні 2019 року ЄБРР включив «Lingva.Skills» до ТОП-10 соціальних стартапів Європи.

 

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.