bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГРОМАДСЬКИЙ ДІМ: запрошує резидентів
13.02.2020

Нині громада Києва потребує СИСТЕМНОГО впорядкування і ЯКІСНОГО доступу до вкрай важливих соціальних послуг – доступних тренінгів, профорієнтаційних заходів, психологічної та правової підтримки, лекторіїв для батьків, майстерок та просвітництва дітям.

ПРОПОНУЄМО:

зібрати надавачів таких послуг під один дах – у ГРОМАДСЬКИЙ ДІМ, з офісами для неприбуткових організацій, загальним лекторієм, переговорною, навчальними та тематичними класами, з допоміжними приміщеннями для забезпечення діяльності та оснащеною дитячою територією.

Лише такий спільний ОСЕРЕДОК громадських організацій буде ДОСТУПНИЙ і для надавачів послуг, і для користувачів.

ТОМУ ЩО:

1. Кооперація в оплаті комунальних витрат та оренда дозволить спрямовувати ресурси НГО безпосередньо на надання послуг населенню.
2. Почерговість використання резидентами спільних базових майданчиків та залів з технічним устаткуванням значно збільшить їхню оборотність і результативність роботи.
3. Суттєво і якісно поліпшиться взаємодія громадських, волонтерських та інших неприбуткових організацій у спільних проектах для мешканців міста.

Всі резиденти є рівноправними партнерами та у разі подавання своїх грантових заявок можуть зазначати приміщення “ГРОМАДСЬКИЙ ДІМ”, як власний внесок.

ОТЖЕ, якшо Ваша організація має намір стати резидентом ГРОМАДСЬКОГО ДОМУ, будь-ласка, заповніть АНКЕТУ РЕЗИДЕНТА СІРЦ “ГРОМАДСЬКИЙ ДІМ”.

https://forms.gle/dnRv2WN7yzt7VQE3A

Всіх резедентів буде додано в організаційну ФБ-групу.

КОНТАКТИ

Мобільний телефон/Viber: +380970469889
E-mail: [email protected]

ДОВІДКОВО

Благодійна організація “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ДИТИНЕЦЬ” шість років надає соціальні послуги дітям, батькам, родинам, які постраждали внаслідок збройного конфлікту на південному сході України.
У 2014 році було відкрито перший в Україні Центр психосоціальної підтримки ВПО.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.