bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний фотосток: подарунок від УФБ усьому громадянському суспільству
10.12.2019

Український форум благодійників з вересня по листопад проводив всеукраїнський фотоконкурс, результат якого - безкоштовний фотосток, доступний кожному.

У 2018 році завдяки ініціативній групі Zagoriy Foundation, Клуб Добродіїв, Таблеточки та Український форум благодійників Україна офіційно стала 154 країною, яка приєдналась до руху добра планетарного масштабу #GivingTuesday.

Цьогоріч #ЩедрийВівторок пройшов 3 грудня. До цього дня було зареєстровано більше 500 благодійних ініціатив по усій країні.

Український форум благодійників долучається до всеукраїнського руху добра з подарунком: єдиний безкоштовний фотосток, який наповнили своїми світлинами сотні українців!

ФОТОСТОК https://photo.ufb.org.ua/stock/

Це єдиний безкоштовний фотосток благодійності, присвячений досягненню Цілей сталого розвитку, очима українців.

Звідки взялися ці фото?
Фотосток на волонтерських засадах наповнили 132 шанувальника фотомистецтва з усієї країни. Вони надсилали нам свої роботи для участі у всеукраїнському Фотоконкурс УФБ “Щаслива Планета”. Саме ці світлини стали початком безкоштовного фотостоку.

Для кого фотосток?
Твори можуть бути корисними діячам громадянського суспільства. 777 фотографій актуалізують найважливіші проблеми, які потребують вирішення до 2030 року, як на рівні держави, так і на рівні планети.

 

Як завантажувати світлини з фотостоку?
Для завантаження фото вам лише потрібно зареєструватися на сайті https://photo.ufb.org.ua/ та обрати фото довподоби у розділі «Фото сток».

Безкоштовний сервіс створений у партнерстві з Zagoriy Foundation. Команда УФБ дякує за підтримку проекту та можливість його втілити!

 

Контакти

  • https://photo.ufb.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.