bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація дослідження щодо об’єднання громад в етноконтактних регіонах
05.12.2019

Асоціація сприяння самоорганізації населення запрошує на презентацію та обговорення результатів аналітичного дослідження «Об’єднання громад в етноконтактних регіонах: особливості та перспективи».

Презентація відбудеться 10 грудня 2019 року в готелі «Україна» (м. Київ, вул. Інститутська, 4, ІІ поверх, зала «Маріїнська») з 10:00 до 12:30.

Дослідження проводилося аналітичним центром ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» за сприяння Міністерства розвитку громад та територій України.

Воно присвячене комплексному вивченню ситуації з об’єднанням громад на територіях із компактним проживанням етнонаціональних меншин у Закарпатській, Запорізькій, Одеській та Чернівецькій областях. Серед іншого, дослідження містить аналіз 40 глибинних інтерв’ю з лідерами громад із різним етнічним складом населення.

Дослідження є спробою знайти відповіді на такі питання:

  • Чому об’єднання громад в етноконтактних регіонах України рухається різними темпами? Чи пов’язано це з етнінчими чинниками?
  • Наскільки фактор етнічності важливий для громад при прийнятті рішень щодо об’єднання?
  • Як ставляться громади з різним етнічним складом населення до ймовірного примусового об’єднання та укрупнення районів?
  • Як завершити об’єднання в поліетнічних регіонах, аби уникнути конфліктів? Які місцеві особливості треба врахувати?

Для участі в заході необхідно зареєструватися до 06 грудня 2019 року, надіславши електронний лист на адресу [email protected]t із зазначенням ПІБ учасника/ці, посади, електронної пошти і телефону.  

Презентація проводиться ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» за сприяння Міністерства розвитку громад та територій України в рамках Ініціативи з розвитку аналітичних центрів, яку виконує Міжнародний фонд «Відродження» (МФВ) у партнерстві з Ініціативою відкритого суспільства для Європи (OSIFE) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.