bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Better Events – ком’юніті людей, що роблять події соціальнішими
26.11.2019

Понад 10 тонн відходів відсортовано та здано на переробку, залучено більше ніж 160 громадських організацій, а спеціально облаштовані локації дозволили 2976 людям з інвалідністю насолоджуватись подіями.

Better Events - ком’юніті людей, що роблять проєкти соціальнішими. Ком’юніті впроваджує соціальну складову на подіях: сортування відходів та екологічні активності, доступність та інклюзивність, співпрацю з громадськими організаціями.

За 2 роки проєкт був успішно реалізований на 10 подіях в різних регіонах України,  зокрема на Atlas Weekend 2018 та 2019 років, Zaxidfest, Файне Місто, Республіка, СХІД-РОК, Impulse Fest, RAP.UA, Khortytsia Freedom, ХерсON Fest. За цей час було відсортовано та здано на переробку понад 10 тонн відходів, залучено до участі більше ніж 160 громадських організацій, а спеціально облаштовані локації дозволили близько 3000 людям з інвалідністю насолоджуватись подіями.

У ком’юніті залучені кращі експерти з впровадження соціальних проектів.

Олександр Санченко - експерт з корпоративної соціальної відповідальності.

GR&CSR директор фестивалю Atlas Weekend, має 3 роки досвіду впровадження екологічних та інклюзивних активностей у фестиваль, а також залучення до участі у ньому громадських організацій. Співініціатор створення Всеукраїнської асоціації музичних подій та ком’юніті людей, що роблять івенти кращими, “Better Events”.

Павло Филоненко — провідний спеціаліст у сфері концертного обладнання, побудови тимчасових рекламних та сценічних споруд, у сфері івентів та реклами працює 12 років. Організатор та член дирекції таких подій, як: Олімпійські Ігри Ріо 2016, Євробачення 2017, Фінал Ліги Чемпіонів 2018 (Київ), Фінал Ліги Чемпіонів 2019 (Мадрид), Atlas Weekend та ряду національних та місцевих проєктів.

Юлія Ресенчук - експертка з доступності та інклюзивності заходів, громадська діячка, президентка Благодійного фонду “Асоціація інклюзивної країни” (aik.ua), організаторка проєкту Be QA today (beqatoday.com), членкиня комітету доступності КМДА. Юлія допоможе зробити так, щоб кожному було комфортно на вашому івенті.

Ренчковська Ксенія - експертка з екологічності заходів та роботи з волонтерами, керівниця ГО «Міжнародний молодіжний рух «School recycling world» в Україні, екоактивістка, 7 років досвіду роботи у проєктах екологічного спрямування. 

Денис Маслік - експерт з 7-річним досвідом роботи у сфері правильного поводження з відходами, співпрацює з провідними українськими та міжнародними компаніями-перевізниками відходів, постачальниками послуг клінінгу та суміжними профільними організаціями. Організовував сортування та надання клінінг-послуг на таких заходах, як Новорічна ялинка країни, Зимова Країна, Фінал Ліги Чемпіонів 2018 (Київ), Atlas Weekend, Brave! Factory, та інших місцевих і національних подіях.

Світлана Пустова - експертка ком‘юніті зі сприяння розвитку громадського сектору, 5 років займається розвитком громадського сектору через подієву сферу. За цей час налагодила співпрацю приблизно з 500 громадськими організаціями та ініціативами на фестивалях Atlas Weekend, Zaxidfest, Файне Місто, Республіка, СХІД-РОК, Youthday, Важливості та на інших подіях місцевого й національного рівнів.

Лев Левицький - експерт ком‘юніті зі сприяння розвитку громадського сектору, проєктний менеджер, 6 років досвіду роботи у громадському та культурному секторі. Координатор проєкту з впровадження соціальної складової на 8 фестивалях, що відбувались у 2019 році по всій Україні: Atlas Weekend, ZAXIDFEST, Файне Місто, Схід Рок, RESPUBLIKA FEST та інших. Автор та керівник багатьох соціальних проєктів та фестивалів, зокрема, YouthDay та Важливості.

Катерина Зозуля - графічна дизайнерка ком‘юніті, випускниця навчальної програми STAGER, волонтерка, дизайнерка стартапів dressi, Fresh Tree, Good Have, відЧУЙ місто та фестивалю Муромець Фест.

Ком’юніті прагне піднімати на подіях соціально важливі теми, впроваджуючи соціальну складову.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.