bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Мелітополі відбулося Свято-ярмарок тренінгів і майстер-класів розвитку для дорослих
04.11.2019

Громадська спілка «Соціальне підприємство «Центр освіти дорослих «Перший» 26-27 жовтня запросила всіх мешканців Мелітополя та регіону відвідати освітні заходи Свята-ярмарку тренінгів і майстер-класів особистісного та професійного розвитку для дорослихяке відбулося на базі Мелітопольського коледжу ТДАТУ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26 жовтня о 9.30 вже втретє в Мелітополі цей масштабний освітній захід розпочався з урочистого відкриття, на якому з вітальними словами виступили перший проректор Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного Олександр Григорович Скляр та директор Мелітопольського коледжу ТДАТУ Олександр Васильович Мельник. Від імені організаторів о учасників та тренерів звернулася голова правління Громадської спілки «Соціальне підприємство «Центр освіти дорослих «Перший» Тетяна Однорог. Надала наснаги всім присутнім емоційна промова відомої міської вчительки англійської мови, української мови та літератури Мелітопольської спеціалізованої школи 23, тренерки з неформальної освіти, переможниці цьогорічної премії Global Teacher Prize Ukraine Наталі Кідалової.

Наприкінці церемонії відкриття заходу з презентаціями своїх освітніх активностей виступили 36 тренерів, які коротко розповіли про ті заходи, які вони підготували для своїх відвідувачів.

І вже о 10:00 розпочався справжній освітній марафон з 53 тренінгів і майстер-класів, в яких взяли участь близько 500 активних учасників, кожен з яких мав змогу відвідати від 1 до 7 тренінгів за два дні. Тематика заходів була найрізноманітніша – від психологічних тренінгів та курсів з особистісного зростання, професійних тренінгів з маркетингу і просування особистого бренду, майстер-класів з кулінарної майстерності та перукарської справи до курсів масажу та експрес майстер-класу з латинських танців.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Організатори три роки поспіль працюють над тим, щоб відвідування цього заходу було безкоштовним для всіх учасників та залишалось у спогадах, як справжнє свято освіти та навчання. Наприкінці кожного дня серед учасників тренінгів та майстер-класів традиційно проводився розіграш призів у святковій лотереї від партнерів та організаторів. І цього року доля була на боці тих, хто прийшов на Свято-Ярмарок всією сім’єю, а таких учасників було багато. Пощастило у лотереї і волонтерам, яких організатори шукали серед активної молоді міста і вони знайшлись! 26 творчих, завзятих, готових прийти на допомогу учасникам, тренерам та організаторам хлопців та дівчат дуже спростили організаторам задачу з комфортного орієнтування учасників на заході, швидкої реєстрації та організації видачі сертифікатів, фотографій на яскравих фотозонах, а також можливостей смачних перекусів.

Велика вдячність від організаторів всім партнерам, хто надав допомогу (фінансову та організаційну) для того, щоб це змістовне свято відбулося на гідному рівні, особлива подяка адміністрації та працівникам Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного та його Мелітопольського коледжу, ДНЗ «Мелітопольське вище професійне училище», ТОВ «МПІ-Агро», ПП Євтушенко, ТОВ «Кондитерська фабрика «Фантазія», Мережі меблевих магазинів «Дом Мебели», ТМ «Мирненська» та ЗОБФ «Маріам», Групі ресторанів «Пицца Челентано», «Хінкальня», «Львівські круасани»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Традиційне проведення Свята-Ярмарку тренінгів і майстер-класів особистісного та професійного розвитку для дорослих – яскравий приклад практичної реалізації в Мелітополі концепції “Місто, що навчається”. Цього року цей освітній фестиваль організовано у партнерстві з Громадською організацією «Українська асоціація міст, що навчаються» за підтримки Представництва Інституту міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів (DVV International) в Україні та сприяння Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини при сприянні Мелітопольської міської ради.

Ми віримо в те, що саме освіта впродовж життя є рушієм активних та ефективних змін кожної особистості та інструментом сталого розвитку всієї громади.

Контакти

  • www.facebook.com/pershyi
  •  www.instagram.com/cod.pershyi
  •  https://t.me/pershyi

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.