bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Білозерці вперше стартує FootballPeople Weeks
16.10.2019

В Білозерці вперше проходитиме  двотижневий #FootballPeople для всіх бажаючих мешканців громади.

З 10-24 жовтня 2019 року в світі проходитиме найбільша глобальна кампанія з подолання дискримінації і відзначення різноманітності у футболі  #FootballPeople Weeks. Понад 150 000 людей  візьмуть участь у 2000 заходах у понад 60 країнах за для  позитивних соціальних змін та проти дискримінації у футболі по всьому світу.  Тижні футболу проводяться щорічно та підтримуються мережею FARE, яка  складається з груп уболівальників, правозахисних організацій, аматорських футбольних клубів і низових груп та активістів, які вносять свій внесок і досвід в спільні дії для того, щоб дискримінація у футболі та суспільстві відійшла у минуле.

Цього року білозерчани вперше стануть частиною всесвітньо відомої кампанії #FootballPeople, зможуть взяти участь у футбольних турнірах, розповісти про свою позицію щодо дискримінації в суспільстві, її проявів, та відчути себе невід’ємною частиною громади та кампанії в цілому.

Так, 15 жовтня на стадіоні Харчовик відбудеться турнір з футболу  змішаних (дівчата та хлопці) дитячих команд Білозерського районного комплексу ДЮСШ.

19 жовтня на стадіоні Харчовик у Білозерці проходитимуть такі футбольні заходи:

о 14 годині ВПЕРШЕ гратимуть жінки-аматори з Надеждівки та Білозерки,
о 14.30 матч – мами ЗІ своїми дітьми,
о 15 годині відбудеться чемпіонат району – ФК “Іскра” гратиме з командою “Колос” з Надеждівки”.

Запрошуємо всіх бажаючих жінок пограти в футбол! Для цього реєструйтеся тут.

#FootballPeople Weeks в Білозерці  реалізовується громадськю організацією  «Білозерський центр регіонального розвитку» у партнерстві з Білозерською селищною радою та Білозерською футбольною лігою за підтримки мережі FARE.

 

Контакти

  • +380950874860

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.