bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новий проект ЕПЛ працюватиме на збереження комунальних лісів Чернігівської області
11.10.2019

МБО «Екологія-Право-Людина» розпочинає новий проект за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

ЕПЛ ще з 2015 року активно слідкує за ситуацією у лісовій галузі та намагається робити її більш сталою та прозорою. На жаль, рівень ведення лісового господарства в комунальних лісогосподарських підприємствах значно гірший, ніж у державних, а інформація про проведення рубок у таких лісгоспах майже відсутня в публічному просторі. У рамках проекту “Посилення громадського контролю за управлінням комунальними лісами” ми зробимо публічою та доступою для громадськості інформацію про усі підприємства в структурі «Чернігіоблагроліс». Також оцінимо рівень ведення лісового господарства комунальними лісогосподарськими підприємствами Чернігівської області та розробимо рекомендації щодо покращення управління комунальними лісгоспами для всієї України. 

Це призведе до підвищення прозорості та якості управління комунальними лісами не тільки в Чернігівщині, але й взагалі в Україні.

http://epl.org.ua/announces/novyj-proekt-epl-pratsyuvatyme-na-zberezhennya-komunalnyh-lisiv-chernigivskoyi-oblasti/ 

Контакти:

Катерина Норенко, аналітик та еколог ЕПЛ, керівник проекту “Посилення громадського контролю за управлінням комунальними лісами”

office@epl.org.uakateryna.norenko@gmail.com

Проект реалізується за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

МФ «Відродження» є однією з найбільших благодійних фундацій в України, заснований фінансистом і філантропом Джорджем Соросом. Місія фонду – розвивати відкрите суспільство в Україні на основі демократичних цінностей.

http://www.irf.ua/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.