bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформаційна кампанія «Обирай професію за ПОКЛИКанням»
08.10.2019

В межах реалізації проєкту Європейського Союзу «Центр гендерної культури як платформа для розширення прав та можливостей жінок і молоді» у Харківській області з 1 жовтня стартувала інформаційна кампанія «Обирай професію за ПОКЛИКанням». 

Основною метою кампанії є мотивування абітурієнток та абітурієнтів до вибору професій, в основі якого лежить усвідомлення власних цінностей, інтересів та здібностей, а не продукування традиційних гендерних ролей і стереотипів . 

Протягом жовтня в соціальних мережах, у публічних місцях транслюватимуться 4 відеоролики про жінок та дівчат Харкова у певних видах професійної діяльності. Основні слогани відео: «ІТ - жіноча справа», «Державне управління - жіноча справа», «Захист Вітчизни - жіноча справа», «Мистецтво - жіноча справа». 

У просторі Центру гендерної культури в партнерстві з державними та громадськими організаціями для підлітків та дорослих проводитимуться також різноманітні тематичні заходи:

  • воркшоп для вчительства «Обирай професію за ПОКЛИКанням»;
  • виставка в Музеї жіночої та гендерної історії «Жінки в «нежіночих» професіях»;
  • для батьків та підлітків проводитимуться групові профорієнтаційні консультації;
  • майстер-класи від запрошених спікерок, що є фахівчинями в «нежіночих» професіях»;

Фіналізуватиме кампанію масовий івент «Тест-драйв «Професія – за ПОКЛИКанням» на АРТ-заводі «Механіка» за участі ВНЗ та інших освітніх ініціатив. Тест-драйв надасть можливість учасникам та учасницям у неформальній атмосфері ознайомитися з гендерно орієнтованим досвідом ВНЗ, державних організацій та інших міських ініціатив. 

Всі події висвітлюватимуться у ЗМІ та в соціальних сторінках Центру гендерної культури у фейсбуці й інстаграмі.

Контакти

  • Комунікаційна менеджерка - Велигодська Дарія
  •  0506086664
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.