bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч з послом Канади Романом Ващуком в Акселераторі креативних жіночих стартапів
30.09.2019

26 вересня майстерня-студія Акселератора креативних жіночих стартапів мала честь прийняти Надзвичайного і поважного посла Канади в Україні Романа Ващука.

26 вересня майстерня-студія Акселератора креативних жіночих стартапів Туристична Асоціація Івано-Франківщини/ Regional Tourist Association разом з SBEDIF Ukrainian-Canadian Business Center / МБЕРІФ Українсько-Канадський Бізнес Центр мала честь прийняти Надзвичайного і поважного посла Канади в Україні Романа Ващука.

Це була надихаюча зустріч для учасниць програми Акселерації 2019, на якій було презентовано напрацювання Акселератора та обговорено подальші кроки та перспективні напрямки реалізації програми Акселерації. Реалізація програми Акселерації стала інноваційним підходом до розвитку креативної економіки міста, потужною альтернативою трудовій міграції жінок за кордон та можливістю перетворити хобі у власну справу та здобути фінансову незалежність.

Уряд Канади є головним партнером пілотної програми Акселерації (Проект “B2B Creative Women Network: посилення спроможності жінок у креативних індустріях в м.Івано-Франківськ”, реалізація якого стала можливою завдяки фінансуванню Уряду Канади через Фонд сприяння розвитку малих і середніх підприємств проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС)).

Контакти

  • https://www.facebook.com/accelerator.if

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.