bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські активісти розпочали кампанію на підтримку запуску Google for Nonprofits в Україні
16.09.2019

Мережа хабів громадянського суспільства опублікувала відповідну петицію. 

Метою кампанії є інформування громадськості про переваги цього сервісу для НДО та привернення уваги керівництва сервісу до існування запиту на його запуск в Україні.

Вже створено електронну петицію, підписавши яку кожен бажаючий може долучитися до кампанії та підтримати прохання до керівництва Google. Текст петиції за посиланням 

Google for Nonprofits - це повністю безкоштовний сервіс, який пропонує різноманітні інструменти для некомерційних організацій. Наприклад, завдяки сервісу ви можете отримати 10 тис. доларів на рекламу своєї діяльності на платформах корпорації. Використовуючи лише цей кредит на рекламу, ви можете підвищити відвідуваність свого сайту на 5 000 відвідувачів на місяць. Сервіс також надає спеціальний акаунт на G Suite, який дає право на корпоративну електронну пошту, від 30 Гб хмарної пам’яті та безкоштовний доступ до платних сервісів. 

Google for Nonprofits відкриває для вас YouTube Nonprofit Program. Ця програма дозволяє підвищити інтерактивність відео, залучати пожертви без жодних комісій та для каналів з більше ніж 1000 підписників отримати доступ до сервісу YouTube Spaces. 

Сервісом Google for Nonprofits можуть користуватися лише неурядові некомерційні організації. Урядові організації, освітні заклади, заклади охорони здоров’я та бюджетні установи не можуть отримати доступ до Google for Nonprofits. 

Процес подання заявки на доступ до Google for Nonprofits нескладний, і кожен/на може його пройти самостійно, але…

Найголовніше те, що України немає серед країн, в яких доступний сервіс. В Польщі, Румунії, навіть Росії він доступний, а в Україні – ні. 

Для того, щоб дізнатися більше про адвокаційну кампанію та запропонувати свої ідеї, пишіть на адресу організаторів кампанії Метою кампанії є інформування громадськості про переваги цього сервісу для НДО та привернення уваги керівництва сервісу до існування запиту на його запуск в Україні.Метою кампанії є інформування громадськості про переваги цього сервісу для НДО та привернення уваги керівництва сервісу до існування запиту на його запуск в Україні., на сторінку Мережі хабів в Facebook або звертайтеся до членів Мережі хабів у вашому регіоні (https://www.hubs.org.ua/pro-nas/merezha/).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.