bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Побудували альтанку для підопічних фонду Let’s Help
20.08.2019

Благодійний фонд Let’s Help, що перший в Україні почав системно працювати з геріатричними пансіонатами, продовжує залучати партнерів для сумісної роботи над покращенням якості життя людей літнього віку. 

Благодійний фонд Let’s Help, що перший в Україні почав системно працювати з геріатричними пансіонатами, продовжує залучати партнерів для сумісної роботи над покращенням якості життя людей літнього віку.   Цього разу  компанія Bosch долучилася до організації культурного відпочинку підопічних геріатричного  стаціонару київської області. Команда українського представництва Bosch відправилася до Переяслав-Хмельницького, щоб власноруч побудувати альтанку-кінозал  мешканцям геріатричного пансіонату. В установі проживає 35 самотніх громадян літнього віку, які втратили здатність до самообслуговування чи не набули такої здатності. Найстаршому з них вже виповнилося 92 роки.

Команда Bosch Ukraine  побудувала альтанку для підопічних фонду  Let's Help

16 волонтерам компанії Bosch  вистачило 3 дні, щоб своїми руками побудувати альтанку-кінозал з використанням електроінструментів Bosch. «Ми робимо це із задоволенням. Думаю, для стареньких, які вже не здатні ходити до кінотеатрів, а весь свій час проводять у 4 стінах, нова альтанка буде дійсно улюбленим місцем для відпочинку», -  зазначає генеральний директор компанії Robert Bosch Ukraine Віталій Бульда.

«Ми щиро вдячні пану Віталію за такий подарунок та кожному, хто доклав зусиль до проекту. У нас була велика необхідність у альтанці великих розмірів, куди б ми могли завозити лежачих стареньких подихати свіжим повітрям, але, звичайно, бюджет не дозволяв. Тепер ми отримали навіть більше, ніж очікували. Впевнена, що нова альтанка стане улюбленим місцем відпочинку наших підопічних» - розповідає генеральний директор стаціонару Раїса Голованова.

 Минулого року волонтери компанії Bosch Ukraine вже збудували альтанку для будинку літніх людей в с.Прибірськ.

Меморандум про співпрацю та партнерство між благодійним фондом Let’s Help та Bosch Ukraine був підписаний у червні 2018 року.  Відповідно до нього сторони погодилися об’єднати зусилля з метою спільної роботи у сфері благодійності.  

Довідка.  Фонд Let’s Help був створений в 2015 році сім’єю Бондаренко,  в рамках програми КСВ групи компанії «Ліга». Всі адміністративні витрати фонду покривають його засновники, що дає можливість 100% благодійних внесків, витрачати на реалізацію програм: «Гідна старість», «Універсальне середовище», «Волонтерчики», флешмоб #letshelpbabusya, інші програми і акції. Більше ніж 5000 людей в 107 геріатричних пансіонатах України знаходяться під опікою фонду. 

 

Контакти

  • https://letshelp.com.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.