bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Черкащан із малих міст області навчають змінювати та поліпшувати свої міста
23.07.2019

У Черкасах активісти із малих міст області завершили перший модуль навчання у межах проекту «Київський діалог». Теорія + практика + обмін досвідом – ось рецепт швидкого опанування нового.

Упродовж трьох місяців команди із Чигирина, Канева, Сміли та Корсунь-Шевченківського проходили навчання, яке допоможе поширити практики партиципації - залучення людей до міських справ у громадах. Громадські активісти, депутати, робітники комунальних підприємств і ОСББ дізнавались, які методи врахування думок і потреб містян існують і працюють в Україні, як можна залучити ресурси в середині громаді і зовні, а на останньому семінарі вчилися піарити свій проект та свою діяльність.

Тренерка із комунікацій Ірина Семенова розповіла учасникам секрети вдалих публікацій у соціальних мережах, допомогла скласти план та теми для майбутніх дописів, поділилась секретами, як боротися із тими хто постійно критикує та пише образливі коментарі. А ще: надихнула учасників на створення 30-секунної промови-візитівки.

- Навчання пройшло чудово. Дізнався про себе багато нового, зокрема про розвиток власної сторінки, правильного «постигну» у соціальних мережах, а ще – відкрив у собі таланти до написання та придумуванню різних дописів для соціальних мереж, - ділиться враженнями учасник Корсунської команди Олександр Проскурін.

У межах проекту команди також могли взяти участь у конкурсі міні-грантів. Зовсім скоро учасники дізнаються результати та зможуть реалізувати корисні ініціативи у своїх містах. Крім того, наймотивованіші учасники зможуть відвідати восени Німеччину і побачити на власні очі, як німці залучають громадян до міського розвитку.    

Київський Діалог — це унікальна німецько-українська платформа для діалогу та обміну досвідом, яка об’єднує сфери політики, бізнесу, медіа та громадянського суспільства  для сприяння демократичному розвитку України.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.