bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жителів України запрошують долучитися до п’ятої хвилі флешмобу #letshelpbabusya
16.07.2019

23 липня в Україні проходитиме п’ятий всеукраїнський флешмоб #letshelpbabusya, раніше #letshelpbabushkas. Жителів України запрошують долучитися до п’ятої хвилі  флешмобу #letshelpbabusya

Близько 300 тисяч пенсіонерів України щомісяця отримують мінімальну пенсійну виплату  1564 гривні. Молодій родині цих коштів вистачає на кілька закупок в супермаркетах, або на один похід до ресторану. Але бабусі й дідусі повинні зі своєї пенсії оплатити комунальні послуги, придбати продукти, ліки. 

Долучитися до флешмобу запрошують  небайдужих людей з будь-яких куточків України.  Участь у флешмобі традиційно візьмуть відомі люди, лідери думок та громадські активісти.  В попередніх флешмобах брали участь Дар’я Малахова, Ольга Навроцька та Санта Дімопулос. 

Як стати учасником:  

Зареєструватися за посиланням www.bit.ly/letshelpbabusya5 

Витрати на покупки покриває МБФ Let’s help, але за бажанням учасники акції  можуть оплатити покупки власними коштами.  

Якщо  у вас немає можливості  долучитися до флешмобу особисто, ви можете оплатити покупки, перерахувавши кошти онлайн www.letshelp.com.ua/campaign/p-yatyj-fleshmob-letshelpbabusya

Долучайтесь до флешмобу! Робімо добро разом! 

Довідка:

Флешмоб проводить МБФ Let’s help з 2016 року. За цей час до акції долучилося більше ніж 450 волонтерів з усієї країни: Чернігова, Дніпра, Житомира, Хмельницького, Запоріжжя, Херсону, Кривого Рогу, Черкас, Одеси, Львову, Полтави та інших міст.  Загальна сума, що була витрачена на оплату чеків під час проведення флешмобів, сягнула 300 000 грн.  

Засновники МБФ Let’s Help покривають всі адміністративні витрати фонду. 100% благодійних внесків фонд витрачає на реалізацію благодійних програм «Гідна старість», «Універсальне середовище»,  флешмоб #letshelpbabusya та інших. 

 

Контакти

  • https://letshelp.com.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.