bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Україні з’явиться портал для провайдерів правової допомоги
28.05.2019

Яким стане новий сайт «Правового Простору»? Що зацікавить на порталі провайдерів БПД? Чим будемо «брати», які інновації втілювати, на чому робити акцент? 

Ці та багато інших аспектів обговорювали на робочій зустрічі надавачів БПД з питання стратегічного розвитку інформаційно-аналітичного порталу «Правовий Простір», що нещодавно відбулася у київському правовому клубі PRAVOKATOR. Команда «Правового простору» мала на меті сформулювати консолідоване уявлення про розвиток інформаційно-аналітичного порталу «Правовий Простір» та систематизувати очікування провайдерів до його контенту.

Директорка ІРЦ «Правовий простір» Наталя Бімбірайте презентувала учасникам зустрічі стратегію ребрендингу та контент-концепцію порталу. Ідея створення першого в Україні ресурсу, який має стати єдиним рупором безоплатної правової допомоги, викликала бурхливу дискусію.

Провайдери ділилися думками, очікуваннями та ризиками, пов’язаними з появою нової платформи. При цьому полеміку завжди вдавалося направити в конструктивне русло. Зійшлися на одному: незалежному та незаангажованому інформаційно-аналітичному ресурсу для надавачів БПД однозначно бути. Адже саме тут провайдери зможуть ділитися кращими практиками, читати якісну аналітику та дізнаватися про закордонний досвід. А провайдери з інших країн – знайомитися з результатами роботи українських колег. Наразі в нашій країні такого ресурсу не існує.

Учасники дискусії домовилися про повторну зустріч, адже слід обговорити ще дуже багато питань. Тож робота над ребрендингом «Правового Простору» триває.

Щиро вдячні за плідну дискусію виконавчому директору ГС «Мережа правового розвитку» Євгену Полтенко, представниці Міжнародного Фонду «Відродження», координаторці програми “Права людини та правосуддя” Ользі Гальченко, директору Координаційного центру з надання правової допомоги Олексію Бонюку, начальнику управління розвитку людських ресурсів та інформаційної технології у сфері надання БПД Координаційного центру Сергію Кучеруку, директору Української Фундації Правової Допомоги Миколі Сіомі, виконавчому директору Української Гельсінської спілки з прав людини Олександру Павліченко, виконавчому директору ГО «Експертний центр з прав людини» Юрію Бєлоусову, координаторці проектів ІРЦ «Правовий простір» Людмилі Чванько та редакторці «ІРЦ «Правовий Простір» Олені Орловій.

Публікація підготовлена в рамках проекту «Розвиток інституційної спроможності порталу «Правовий простір» за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

Контакти

  • https://www.facebook.com/legalspace.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.