bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Киянка+ відкриває двері для нових учасниць
16.05.2019

Саме тут жінки, які дізналися про свій статус, можуть отримати всю необхідну інформацію про захворювання та знайти всебічну підтримку та спілкування у форматі «рівна-рівній». 
За час існування групи підтримки «Киянка+» ми зрозуміли, що бар’єром на шляху прийняття свого нового статусу більшості жінок заважає насильство, з яким вона зустрічається у буденному житті. Тому працюємо одразу у двох напрямках: з подолання внутрішньої стигми та насилля.
Задля забезпечення всебічної підтримки жінок, ми працюємо у мультидисциплінарній команді.
Нашою «родзинкою» є «Школа життя з ВІЛ», яка складається з серії майстер-класів на різні тематики та допомагає учасницям швидше прийняти статус, вчить як жити з ВІЛ, як розповісти рідним, оточенню, лікарям, чоловікові чи сексуальному партнеру. 
Ми активно залучаємо медичних працівників, які проводять інформаційні заняття, актуальні для ЖЖВ (жінки, які живуть з ВІЛ).
За, доволі, короткий термін реалізації даного проекту, нам вдалося досягнути значних результатів. Зараз у нас вже є 197 учасниць.
Дуже активно функціонує секретна онлайн-група в фейсбуці, в якій дівчата спілкуються між собою, допомагають одна-одні, і, звичайно, підтримують «новеньких».
Попереду у нас ще дуже багато цікавого, тому запрошуємо жінок, які дізналися про свій ВІЛ-статус приєднатися до нашої групи «КИЯНКА+». 
Слідкуйте за нашими новинами, ми вас познайомимо із реальними історіями учасниць групи «Киянка+». 
Діяльність проводиться в рамках проекту «Підтримка та наснаження ВІЛ-позитивних жінок Київського регіону для протидії насильству та стигмі», за фінансової підтримки AIDS Healthcare Foundation, у партнерстві з AHF-Ukraine.

 

Контакти

  • Ірина Соловей
  •  063-65-35-700

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.