bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Інформаційна абетка для неурядових організацій»
09.04.2019

«Інформаційна абетка для неурядових організацій» – короткий навчальний курс з інформування, комунікацій і взаємодії з медіа, створений спеціально для українських громадських і благодійних організацій, волонтерських ініціатив.

Шановні колеги! Пропонуємо вам «Інформаційну абетку для неурядових організацій» – короткий навчальний курс з інформування, комунікацій і взаємодії з медіа, створений спеціально для українських громадських і благодійних організацій, волонтерських ініціатив. Електронний примірник брошури доступний для безкоштовного використання за посиланням:

http://bit.ly/ngo-inform-basics
«Інформаційна абетка для неурядових організацій» створена для тих, хто вважає інформування занадто складною частиною роботи громадських організацій. Автори доводять, що це просто. Буклет детально розповідає про ефективну комунікацію; дає поради тим, хто планує виступати перед аудиторією; розповідає про засоби, мету й інструменти інформування. Окремі розділи стосуються написання прес-релізів і статей; використання фото в роботі й звітах громадських і благодійних організацій та соцмереж як доступних і безкоштовних майданчиків для інформування й комунікації.
Автори буклету – медіаексперт, викладач журналістики зі Швеції Торбіан Столпе і кримська журналістка, редактор проекту Радіо Свобода «Крим.Реалії», секретар Національного союзу журналістів України Олена Юрченко.
Брошуру виготовлено в межах проекту «Відкритий світ-2» за підтримки української благодійної організації «МБФ «Час служити» та фінансування Swedish Institute (SI), Швеція.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.