bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Луганщині волонтерів навчають проводити опитування учасників судових проваджень
02.04.2019

28 і 29 березня в Кремінній та Сєвєродонецьку провели тренінги для представників судів Луганської області та волонтерів.

ГО “Громадська платформа” в рамках проекту «Підвищення підзвітності судової гілки влади та ефективності її роботи шляхом проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням методології карток громадянської звітності (КГЗ) в Луганській області», 28 і 29 березня в Кремінній та Сєвєродонецьку провели тренінги для представників судів Луганської області та волонтерів.

Участь в заході взяли голова суду Володимир Гаврилюк, секретар судової палати з розгляду цивільних справ Вікторія Коновалова, секретар судової палати з розгляду кримінальних справ Юрій Савич, суддя-спікер Андрій Яресько, в.о. керівника апарату Олександр Савчук, судді та працівники Луганського апеляційного суду, місцевих судів, представники громадянського суспільства.

Під час тренінгів, була надана інформація про механізми та процедуру проведення інтерв’ювання, спектра дії, сфер відповідальності, можливостей і результатів в цьому процесі, особливостей взаємодії працівників суду з волонтерами та представниками громадськості, які будуть здійснювати опитування відвідувачів суду і учасників процесів.

Система оцінювання роботи суду розроблена з метою надання судам допомоги в справі вдосконалення організації їх роботи для досягнення належного рівня відповідності суспільним очікуванням по продуктивності і ефективності судових процедур, якості судових послуг та задоволеності роботою суду громадян - учасників судового провадження.” - коментує Сергій Кошель, керівник ГО “Громадська платформа”.

Діяльність в рамках реалізації проекту «Нове правосуддя» здійснюється за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Проекту «Нове правосуддя».

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.