bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Особливі дітлахи із Білої Церкви отримали цікаві презентики
19.02.2019

Особливі діти потребують не лише подарунків, а й уваги і звичайного теплого слова.

Особливі дітлахи, що виховуються та проживають в Білоцерківському  дитячому будинку-інтернат отримали цікаві презентики – машинки – справжнє ноу-хау, які їм передав Президент «Фонду сприяння реформам в Україні», Почесний дипломат США і хороший Товариш активної громадської діячки,  голови «Фонду громади Білоцерківщини» - Надії Карпенко.

           Надія вже вкотре переконалась - творити ДОБРО легко, коли поряд однодумці.  Спочатку вона перевідала вихованців Білоцерківського дитячого будинку-інтернат, тут проживають дітлахи з важкими фізичними та психологічними відхиленнями, але всі вони – напрочуд щирі. Доречі саме тут є креативні хлопці з досить  складною долею, дуже порядні, а найголовніше не втратили віру в людську доброту - Володя та Юрчик, котрі назвали себе - гурт «Половина серця - 2 і Ко». Цікаві презентики – машинки – справжнє ноу-хау, хлопцям передав її хороший  Товариш – Алік Тарраф - Президент «Фонду сприяння реформам в Україні», Почесний дипломат США, володіє 14 мовами, дійсно людина з великої літери. Машинки – крутезні, а пральний порошок знадобиться у господарстві. Потім ще трохи поспілкувалися з хлопцями, вони розповіли про свої нові захоплення. Як зазначила Надія: «Кожного разу буваючи в цих  дітей нові відчуття, а знаєте що найбільше вражає? Молоді люди з інвалідністю, ці «дорослі малюки» (так їх називають педагоги), не зважаючи ні на що навчаються, влаштовують свята, концерти і навіть готують театральні постановки. А перед очима в мене й досі  їх  погляд – наївний, доброзичливий, сповнений справжньої щирої радості. А як вони радо та відверто тебе зустрічають, тиснуть руку, посміхаються, серце одразу огортає тепло, а за спиною виростають крила. Завжди рада зустрічі з ними і кожного разу мене не полишає думка - Чому так? За що це їм??? Мабуть, щоб зрівняти ваги вселенської несправедливості, кожному з нас варто звернути увагу на себе і стати хоч трохи добрішим…»

           Слова  вдячності Надія виражає Аліку Таррафу за мега цікаві подарунки для білоцерківської малечі, а Віталію Пилипчуку - за логістику. РАЗОМ МИ – СИЛА! Йдемо далі!

#дітикиївщини, #особливідіти, #білацерква, #добро, #фондгромадибілоцерківщини, #аліктарраф, #фонд сприянняреформамвукраїні, #надіякарпенко,  #половинасерця 2іко

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.