bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінгові навчання для соціальних працівників та працівниць
06.02.2019

За ініціативи Директорки Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації спільно з громадською організацією «Центр Поділля-Соціум» організовано та проведено низку тренінгових навчань.

Тематика тренінгових навчань: “Розвиток професійних та особистісних компетентностей працівників та працівниць соціальної сфери”.

Заходи проведено у територіальних центрах соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гайсинського, Калинівського, Ямпільського районів та у Тиврівському будинку-інтернаті геріатричного профілю.

Дякуємо щиро фаховій тренерці Світлані Дубини, за наснажуючи тренінги та професійний підхід, а також працівницям та працівникам Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації за фахову допомогу в організації тренінгових навчань.

Наше спільне завдання - покращити базові та фахові компетентності працівників та працівниць соціальної сфери, сприяти підвищенню їх кваліфікації, що прямо впливає на надання якісних соціальних послуг людям поважного віку. Спільні заходи з державними структурами сприяють розширенню можливостей для обміну досвідом і вивченню кращих практик надання соціальних послуг населенню.

На фото: під час тренінгових навчань

Сергій Проценко, голова правління ГО «Центр Поділля-Соціум»

Контакти

  • Проценко Сергій 096-440-05-41

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.