bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Чугуївською правозахисною групою створено Центр посилення правових можливостей громад
05.02.2019

За підтримки Міжнародного Фонду «Відродження, в рамках програмної ініціативи «Права людини і правосуддя» Чугуївською правозахисною групою було створено Центр посилення правових можливостей місцевих територіальних громад Великобурлуцького, Балаклійського, Вовчанського, Куп’янського, Зміївського та Шевченківського районів та об’єднаних громад цих районів, адже саме у цих районах громадською організацією було виявлено відсутність правової обізнаності насамперед у землевласників щодо земельних спорів.

Вказані райони виявились найбільш вразливими та незахищеними у правовому полі, адже згідно опитування саме у цих районах Харківської області найвищий відсоток притягнення землевласників до відповідальності за порушення земельного, податкового, кримінального та інш. законодавства.  

В рамках проекту «Посилення правових можливостей громад» юристи Чугуївської правозахисної групи: Кужелєва Світлана, Лихачов Роман та Марукян Юлія, в співробітництві з Асоціацією приватних фермерів та землевласників Харківської області розробили для власників земельних ділянок дайджест на тему: «Правозахисники про судові спори фермерських господарств».

Вказаний дайджест розроблений з метоюуникнення правопорушень у сфері земельного, податкового та іншого законодавства та допоможе землевласникам підвищити свою правову обізнаність.

Дайджест випускатиметься щомісяця і надаватиметься на безкоштовній основі.

Правопросвітницька література розповість власникам земельних ділянок про можливі спірні ситуації та шляхи їх вирішення, а також судову практику у аналогічних спорах.

Дайджест націлений на підвищення правової обізнаності землевласників та буде виконувати функцію конструктору вирішення типових проблем, в тому числі й для малозабезпечених верств населення.

Завантажити дайджест можливо за посиланням:

https://ru.files.fm/u/t7hy2smf

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.