bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний фонд «Мама SOS» cтає клубом взаємодопомоги «the Moms» та змінює сферу відповідальності
27.12.2018

Благодійний фонд «Мама SOS», що з 2014 року об’єднує людей та організації для допомоги батькам-одиначкам, оголошує про зміну назви.

Відтепер фонд називатиметься the Moms, що відповідає клубній культурі роботи організації. Також the Moms розширює сферу діяльності, а саме має намір розвивати напрямок відповідального батьківства. Таким чином фонд намагатиметься працювати не тільки з наслідками, але й з причинами виникнення проблем батьків-одиначок. 

В основі способу впливу на стан речей, що сповідують в фонді, віра в те, що будь-яка сім’я повна, якщо в ній щасливі діти. Тримаючи в фокусі благополуччя дитини, the Moms допомагає одиноким батькам ростити щасливих дітей. Для цього, підопічні фонду мають відчути, що вони більше не самі. Їх підтримають в клубі the Moms, де членський внесок – взаємодопомога.

До цього фонд спеціалізувався на наданні термінової допомоги батькам-одиначкам, що зіткнулися зі втратою доходу, емоційними травмами та іншими наслідками соціальної нестабільності. Волонтери допомагали зібрати для сім’ї речі та засоби першої необхідності, надавали емоційну підтримку в спільноті.

Наразі діяльність the Moms охоплюватиме напрямок відповідального батьківства, як творчого процесу, що включає:

  • усвідомлене планування дітонародження;
  • догляд та матеріальне забезпечення;
  • виховання та навчання, в тому числі на власному прикладі;
  • надання батьківської турботи та можливостей соціалізації.

Волонтери розвиватимуть Школу Відповідального Батьківства для того, щоб допомагати підопічним фонду будувати гармонійні стосунки з дітьми, а також попереджати виникнення неповних сімей, працюючи з молодими жінками у двох напрямках: «Я та моє тіло» з ціллю попередження небажаної вагітності через брак життєвого досвіду; «Кар’єра та соціальні навички», як спосіб побороти невпевненість дівчат у своїй здатності поєднувати професійне становлення та сім‘ю.

За 5 років існування фонду, волонтерам вдалося підтримати 200 сімей, зібрати спільноту постійних благодійників, охопити 60 міст України та зібрати більш ніж 1 млн. грн для вирішення нагальних проблем батьків-одиначок.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.