bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як виходити з безвихідних ситуацій?
06.12.2018

Майже у кожної людини бувають моменти, коли здається, що «заблукав у лабіринті» або зайшов в глухий кут. Проте, раніше якось вдавалося з них вибиратися. Хай не найшикарнішим способом, але вони були пройдені.  

Майже у кожної людини бувають моменти, коли здається, що «заблукав у лабіринті» або зайшов в глухий кут. Проте, раніше якось вдавалося з них вибиратися. Хай не найшикарнішим способом, але вони були пройдені. І все ж, у людини є «кордони уяви», за межами яких - темрява.

Наближаючись до таких кордонів здається, що знову натрапили на стіну. Якщо придивитися, то виявляється, що в цій стіні є двері, або щілинки, або сходи. А ось куди вона веде?…  Передбачувані відповіді на це питання люди найчастіше вибирають ті, що лякають своїми наслідками. Хоча в житті завжди присутні 2 полюса, і в краще ми віримо менш охоче.

Якщо уявити, що ті самі «кордону уяви» утворюють якусь коробку дуже великих розмірів, то стіни такої коробки здаються досить тендітними. І важливо врахувати, що інструкція щодо подолання такої стіни прописана заздалегідь… Але тільки на зовнішній стороні стіни. Щоб її прочитати потрібно або використовувати своє інтуїтивне бачення, або звернутися до того, хто здатний прочитати інструкцію зовні. Тобто, напис на іноземній мові прочитає перекладач, що володіє цією мовою. В інструкціях ж, які нам пише власну підсвідомість, добре розбирається коуч.

Сесія з коучем - це діалог, сфокусований на 1 конкретному Вашому запиті / завданні, будь то сама головна мета, або проміжний етап у русі до неї. В ході такої бесіди-консультації цінності Вашого внутрішнього світу виходять на поверхню сприйняття через відповіді на спеціальні питання коуча. Все це відбувається без оцінок, навішування ярликів і нав’язування порад, про які Ви не просіть. Вам знадобиться лише телефон або комп’ютер з інтернетом і скайп, щоб знайти свої найважливіші і кращі рішення, відкриваючи в собі новий потенціал.

В результаті такого діалогу, ви можете побачити новий напрямок для руху вперед. А крім цього, розробити план дій або «дорожню карту», яка приведе вас до бажаних результатів. Вам належить слідувати цій карті, спостерігати і, при необхідності, вносити уточнення у відповідності з поточними змінами.

Не завжди результати стають помітними в короткі терміни, але продумана послідовність дій, спостережливість і наполегливість майже завжди дозволяють людині реалізувати свої бажання і досягти мети.


Каріна Санлайф
– сертифікований бізнес-тренер, коуч з питань ділової та особистої ефективності.  
Автор 7-ми книг, публікацій в журналі-тренігу «Колесо Життя» та інших виданнях.  Засновниця  інтернет-проекту «Співдружність ‘Sun & Life’».

Контакти

  • Сайт http://karisunlife.com Email: [email protected] Facebook https://www.facebook.com/karina.sunlife

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.