bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дружні сусіди міф чи реальність?
03.12.2018

У Торецьку платформа ініціатив «МЕМ IDEA HUB» розпочинає акцію «Добрий сусід», аби ближче познайомитись з мешканцями житлового дому, в якому розміщується хаб та аби «причепурити» будинок.

У рамках акції волонтери разом з мешканцями дому відремонтують перший поверх, покладуть плитку, приведуть у гарний стан стіни, освітять сходи, а також проведуть освітлення на дитячий майданчик поруч з багатоповерхівкою. У планах на весну також є роботи з ремонту піддашку входу у під’їзд.

«Нажаль, стан житлового фонду в Торецьку це одна з проблем, про яку можна говорити дуже довго та частіше в негативному ключі. Чистенькі, відремонтовані, гарно освітлені під’їзди скоріше виключення, ніж правило. Звісно, є багато можливостей наразі створити ОСББ та зрушити подібний стан речей з мертвої точки, але на мою думку повинні з’явитися певні умови та довіра у сусідів один до одного. В нашому домі не створене ОСББ, але його мешканці досить активні», – каже менеджер платформи Олена Шевчук.

Усі будівельні матеріали загальною вартістю понад 3500 гривень придбані за
рахунок грантових коштів. Залишилось тільки докласти власні зусилля та у співпраці зробити будинок більш комфортнішим.

Акція «Добрий сусід» організовується ГО «Нова Дружківка» у партнерстві з
платформою ініціатив МEM Idea Hub та виконується в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.