bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум організаційного розвитку громадянського суспільства
15.11.2018

29 листопада 2018 року в Києві відбудеться 7 Форум організаційного розвитку громадянського суспільства - найбільша національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом.

Темою Форуму-2018 є «Мрія 3.0 Спроектований вплив». Метою Форуму є посилення спроможностей громадянського суспільства залучати українців до громадських і благодійних ініціатив, соціальних проектів, відповідальних бізнесів та розбудовувати самоорганізовані спільноти активних та відповідальних громадян.

Організатори Форуму прагнуть надихнути учасників Форуму відважитися мріяти так, як того заслуговує Україна та світ. Масштабні та зухвалі мрії драйвлять рухатися вперед, у той час як довколишня дійсність наразі є відображенням тільки бідності наших амбіцій.

Мрія 3.0 – за аналогією з програмним забезпеченням 3.0 – це мрія, сформована самоорганізацією та самозалученням громадян. Об´єднана великою мрією спільнота активних і відповідальних українців – здатна на дива, яких не бачив світ.

Форум-2018 буде місцем, де всі знову зустрінуться з усіма: громадські та благодійні організації, донори, медіа, бізнес та влада. Разом будемо дискутувати найактуальніші виклики для громадянського суспільства, брати участь у виставках, здобувати нові знання у ході тренінгів, презентувати свої досягнення. А ще ми готуємо цілу купу сюрпризів - як завжди ;)

Форум. Нетворкінг. Знання. Натхнення.

Реєстрація.

Контакти

  • http://cd-platform.org/forum

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.