bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформація про подання до складу Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції
15.11.2018

Ініціативна група щодо організації заходів із забезпечення ротації члена Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу – представника громадських організацій, які працюють у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, інформує.

Станом на 23.59.59  09.11.2018р. Ініціативною групою отримано подання на єдину кандидатуру для участі в конкурсі у зв’язку з ротацією члена Національної ради з питань протидії  туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу – представника громадських організацій, які працюють у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу:

-        Кувшинова Євгенія, виконавчий директор «ВБО «Конвіктус Україна».

З моменту публікації даного оголошення в термін до 23.59.59  28.11.2018р. відбуватиметься збір голосів на підтримку зазначеної кандидатури шляхом надсилання сканованих листів підтримки, підписаних уповноваженої особою керівного органу НУО, які працюють в сфері  протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу.

Запрошуємо всі громадські організації, які працюють  в сфері  протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу у зазначений термін надати на електрону адресу секретаря  Ініціативної групи [email protected] скановані листи підтримки та підтверджуючі документи, які засвідчують роботу НУО у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу (на вибір організації: статут, звіт про діяльність організації або посилання на нього, посилання на сайт НУО або сторінку в соціальних мережах, де відображається діяльність організації, діючий договір про співпрацю з державною/комунальною установою, яка працює у сфері ВІЛ/СНІДу (наприклад, СНІД-центри), грантова угода тощо). Або висловити  свою думку щодо кандидата. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.